Mustang találkozó az Igali-Gyógyfürdőben

Augusztus közepén újra több ezer lóerő érkezik Igalba az MHT - Mustang Lovagoknak köszönhetően. Augusztus 11-én (vasárnap) a fürdőzés mellett valódi autócsodákban is lehet majd gyönyörködni a fürdő napozóterületén, ahol csodaszép és bivalyerős Ford Mustangok kerülnek kiállításra

Augusztus közepén újra több ezer lóerő érkezik Igalba az MHT - Mustang Lovagoknak köszönhetően. Augusztus 11-én (vasárnap) a fürdőzés mellett valódi autócsodákban is lehet majd gyönyörködni a fürdő napozóterületén, ahol csodaszép és bivalyerős Ford Mustangok kerülnek kiállításra. Az autók várhatóan 11 óra körül érkeznek majd Igalba egy látványos felvonulás közepette.
A kiállított autók között több különleges és limitált szériás példányt is meg lehet majd testközelből csodálni. Ebben az évben az ország egyik legerősebb (közel 800LE) Mustang GT500-as autója is ellátogat hozzánk, sőt egy szerencsés vendégünk még utazhat is benne. 

A kiállítás minden fürdővendég számára ingyenesen megtekinthető.

Ha Téged is lázba hoznak a szép és erős autók, netán a V8-as motorhangot is szereted, akkor látogass el hozzánk és csodáld meg őket személyesen is két csobbanás között.
NYERJ ÉLMÉNYAUTÓZÁST!

Azon vendégeink, akik bedobják vasárnapi belépőjegyüket (névvel, életkorral és lakóhellyel ellátva) a bejáratnál kihelyezett szerencsedobozba, közülük 15 fő szerencsés vendégnek lehetősége lesz utasként a délután folyamán (14:00 órakor) egy rövid élményautózásra.

 Az élményautózás a tavalyi évhez hasonlóan szervezetten, felvonulás formájában előre kijelölt úton történik majd: Igal-Ráksi körforgalom - Igal útvonalon.
Az élményautózáson mindenki saját felelősségre vesz részt. 

Időpont

2024.08.11 09:00 - 20:00

Helyszín

Igali-Gyógyfürdő

7275 Igal, Rákóczi tér 30. • +36 70/338-6446 • info@igalfurdo.hu